Main Page Sitemap

Mijn geile gereformeerde buur vrouw neuken


mijn geile gereformeerde buur vrouw neuken

gewandeld en kwamen bij ons thuis aan en vertelde mij dat ze Robert had ingelicht dat ik akkoord was dat we thuis zouden neuken. Ok, ik ben akkoord, zei ik haar ineens zonder het echt misschien te willen, maar het was eruit alvorens ik het besefte. We proberen dan letterlijk alles uit zoals vibrators, tepelklemmen, pussy beads, een dikke komkommer en mijn laatste aankoop was een rubberen vuist. Ik moest nog maar zien of de klik er zou zijn. Ze moest lachen en zei dat ze mij daar nog niet goed genoeg voor kende. Ik schrok wel even maar langs de andere kant was ik blij met haar wens want zon piercing vind ik trouwens supergeil. Mijn vrouw wil buurman neuken na een wens, mijn vrouw wil geneukt worden door een andere man. Ze is heel erg strak en daar geniet ik intens van. Ik ben niet zo een verhalenschrijver maar toch wilde ik mijn verhaal met de lezers van deze verhalensite delen.

Gezien we veelvuldig sex hebben waren de wensen natuurlijk altijd kleinschalig, zoals de afwas laten doen, de auto kuisen, stofzuigen enz. Enkele weken geleden werd ik wel in snelheid genomen door mijn vrouw want gezien ik altijd de weddenschap won omdat haar clit zou snel opgewonden geraakte met haar piercing, kwam ze echter in bed en had ze haar piercing uitgedaan. Ik zag hoe hij ervan genoot en hoe hij al schokkend zijn eikel in en uit mijn vrouw haar mond stootte. Want daar kwam ik achter toen ze in de tuin stond en een doos naar binnen wilde tillen en ze hem haast niet van de grond kreeg. Ze bleef even zo staan en keek ondeugend over haar schouder.

Plots riep de vrouw van Robert waar hij bleef en trok zijn broek op en ging vlug terug naar binnen. Er kwam een alleenstaande vrouw van achterin de 20 wonen. S Anderendaags rond half twaalf gingen we samen de tuin in en ik hield me verborgen achter de haag terwijl Tina over de draad ging en achter de serre op Robert wachtte. Ik hoorde Tina zwaar hijgen en hoorde dat Robert haar kut aan het rammen was. Ik wreef over mijn harde lul heen en ging achter haar staan en wreef met mijn bekken tegen haar mooie kontje aan.

Ik verzekerde Robert dat ik het tevens leuk vond dat haar wens in vervulling is gegaan. Ik stelde mijzelf even voor en zei dat ik haar doos graag zou pakken. Mijn volgende wens moet dan ook gerespecteerd worden.ik wil namelijk eens een jong nauw kutje neuken van rond de 20 jaar en liefst met een heel groot gepiercet klitje! Ik zette de doos op de grond neer en toen vloog op én of andere manier de bovenkant open en kon ik een enorme roze vibrator zien zitten. Met diepe rukken ging ze hard op en neer, telkens trok ze mijn voorhuid heel diep naar achteren om dan helemaal achteraan nog enkele extra korte rukken te geven om dan weeral mijn voorhuid helemaal naar boven te schuiven in een korte harde ruk. Soms zijn we echt enkele uren met elkaar bezig en proberen we natuurlijk elkaar zo snel mogelijk klaar te laten komen. We huren een huis, puur omdat we deze plek gewoon zo mooi vinden. Als er nu iets stuk is hoeven we slechts te bellen en wordt het gemaakt, zonder dat er ineens extra kosten bij komen kijken. Vanaf dat moment zien we Robert nog vrij regelmatig en werken we beurtelings de geile kut van mijn vrouw.mijn geile gereformeerde buur vrouw neuken

Ze liet zich van mijn lul afglijden en deed haar topje opzij, zodat ik haar grote tieten eindelijk een keer topless te zien kreeg. Ze boog zich over mijn lul heen en begon me weer te pijpen en dat deed ze goed. Ik was bijna aan het klaarkomen, maar daar wilde de geile buurvrouw niets van weten. M Alle rechten voorbehouden.

Geile vrouw schaamhaar
Oudere stoute vrouwen zijn nog geil
Sexdate buurt


Sitemap